Welkom op de website van wieler vereniging de Meteoor, een wieler vereniging met een rijke historie.

Fietsen is een sport van iedereen en kan op elk niveau beoefend worden. Fietsen is gezond en voor iedereen is het een uitdaging om zijn grenzen te verleggen. Als vereniging willen we iedereen kennis laten maken met deze mooie sport, dit kan op wedstrijd niveau zijn en op recreatief niveau.

Fietsen beperkt zich niet alleen op de verharde weg maar inmiddels weten ook velen de onverharde paden te vinden die in de directe omgeving van de Betuwe te vinden zijn. Ook bij de Meteoor zijn diverse leden die het mountainbiken of veldrijden beoefenen.

Fietsen is ook een leuke sport om samen te beoefenen, bij de Meteoor vinden we het belangrijk om het gezellig met elkaar te hebben en af toe elkaar eens flink pijn te doen op de fiets. We organiseren elke week gezamenlijke trainingen en diverse activiteiten gedurende het jaar zoals een tijdrit of een trainingsweekend.

Bij de Meteoor zijn diverse leden die veel ervaring hebben op de fiets die deze kennis ook graag overdragen. We nodigen je dan ook uit om je vrijblijvend te melden bij de Meteoor om kennis te maken.

Met vriendelijke groet,

Jean Paul Christy

Voorzitter WV de Meteoor


privacy policy